MEILLER

Повече ефективност от MEILLER

  • 16/02/2017
  • F.X. MEILLER
  • Коментарите са изключени за Повече ефективност от MEILLER

„Повече ефективност“ е мотото, под което MEILLER участва на Международното изложение за комерсиални автомобили в Хановер – по-голяма ефективност във всички аспекти. Фирмата представи гамата си, след като модернизира цялата си продуктова гама стъпка по стъпка. С рекорден брой експонати на IAA 2016 MEILLER укрепва водещата си роля на пазара на самосвали и самосвални полуремаркет в Европа.

MEILLER е семейна компания, базирана в Мюнхен. На щанда на изложението, пък и на щандовете на водещите производители на тежкотоварни автомобили, можеха да се видят общо 35 продукта и транспортни решения от MEILLER. Това, което отличава MEILLER, е тяхното тясно сътрудничество със сектора на търговски превозни средства – надстройките на компанията са разработени в тясно сътрудничество с производителите на превозни средства.

Много фирми в сектора за управление на строителството и извозването на отпадъци избират пазарния лидер MEILLER. Никой друг в бранша не може да се похвали с опита и натрупаното ноу-хау на MEILLER. Компанията може да се похвали, че датира изобретяването на самосвал в началото на 20-ти век. Въвеждането на хидравличния самосвал през 1924/25 маркира техния решаващ пробив. По-нататъшното развитие на историята на този семеен бизнес е белязана от множество иновации.

Най-продаваните продукти на MEIILLER са техните тристранни самосвали. Компанията предоставя за оригинално вграждане надстройки за всички водещи производители на тежкотоварни автомобили в Европа, като съответно те се продават от дилърските мрежи на тези марки.

Самосвалните надстройки на MEILLER и шасито на тежкотоварните автомобили са разработени заедно и са били подложени на строги тестове от автомобилната индустрия. Клиентите получават готови за употреба превозни средства от един източник.

Тристранен самосвал D316
Тристранният самосвал D316, показан на IAA, е класика в гамата на MEILLER – здрав и доказан. Той е един от най-предпочитаните тристранни самосвали за триосни шасита. Тялото на самосвала е с 5-милиметров под, изработен от стомана HB450, което го прави изключително издръжлив на удари. Страничните панели са изработени от устойчива стомана и са произведени като гладки M-Jet стени. Стените на задния капак и страничните са устойчиви на деформации и не предлагат възможност за задържане на материал.

MEILLER RS21
В продължение на много години MEILLER развива и изгражда своите продукти за управление и логистика на отпадъци с модерни самосвални системи рол-оф, което ги утвърди като фирма, лидер в този сегмент. Този пазарен сегмент е вечно нарастващ и изисква все по-модерни решения, предлагане на по-ефективна работа. Затова и компанията от Мюнхен представи новия MEILLER RS21, самосвал, оборудван с цялостен пакет от прогресивни и интелигентни решения. Моделът е най-бързият в своя клас, като предлага по-голям полезен товар и поставя нови стандарти за безопасност. Името – RS 21 отразява неговата 21-тонна подемна сила. Той се явява наследник на модела RK 20. RS 21 е водещ в своя клас по отношение теглото на тарата, общата височина и работната скорост. Майкъл Ейхелдингер, продуктов мениджър в MEILLER, обобщава основните предимства: „ Нашият нов самосвал MEILLER RS ​​21 е по-лек, по-нисък и по-ефективен.“

MEILLER P430 халфпайп
В сегмента на задно разтоварващите самосвали, особено чувствителен към теглото на машините, MEILLER представи техния халфпайп самосвал P430.
P430 е предназначен за транспорт на голям обем земна маса.  Този модел със задно разтоварване се характеризира с голям полезен товар и подобрена стабилност. Инженерите на MEILLER са успели да намалят общото тегло на надстройката с 300 кг в сравнение с предишния модел в този сегмент, което позволява самосвалът да превозва полезен товар до 30 тона. Формата на товарния кош е халфпайп (полутръба) и е с капацитет 17 куб. м. Той е снабден с 6 мм под и 5-милиметрови странични стени. Материалът, от който е изграден кошът, е стомана с висока якост HB450.

Кариерни самосвали H550
Самосвалът H550 със задноразтоварване е един от най-тежкотоварните в гамата на MEILLER. Товарният обем на коша със задно разтоварване е 25 кубически метра материал в насипно състояние и е оптимизиран за номинален товар до 50 тона. Самосвалът H550, монтиран на шаси с пет оси, бе един от гигантите на търговското изложение. Предназначението на този продукт е работа в минната индустрия и откритите рудници. Подът е изработен от 12 мм стомана, марка HB450, а страничните стени са 8-милиметрови.


Catchable fatal error: Object of class WP_Term could not be converted to string in /home/attbgnet/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 733